Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/3/4/c/becht.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/3/4/c/becht.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/3/4/c/becht.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

We became charmed and just want to add a new social and functional order, bringing meaningful activities and living qualities

1 Prize in Architect Competition 2015

Our winning proposal strives towards a human and meaningful experience of living in Wulfsiedelung, making it both more intimate and greener.

It is a growing attempt to make a plan collectively. By giving these initiatives step by step, the area will gradually transform the existing situation to a diverse living place. Based on the existing qualities and atmosphere of living in the nature with large trees and beautiful hedge motives– it will evolve bottom-up.

We therefore focus on interactivity, accessibility, connectivity and a sensitivity to scale ensure that the proposal reads as part of the existing neighbourhood, with limits set to ensure that the landscape character of the area is maintained

The new village is a catalogue of dwelling, public places and garden typologies, bringing a huge set of variations to the original site, sharing the ideal of variety and social access with innovation and realization.

Theme

Landscape

Year

2017

Location

Hamburg Germany

Area

7 Ha

Client

KG Havobau Gmbh

Hansestadt Hamburg

Status

Design Guide

Team

Lorenzen Mayer

Becht Aps

Landscape Design

Becht Aps

To location on map

© Becht Aps