Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/3/4/c/becht.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 98 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/3/4/c/becht.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 100 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/3/4/c/becht.nu/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/helpers/schema/image-helper.php on line 101

Our design creates a space inspired by expressive forms, creating an open and inviting space.

Today the area around Fisketorvet presents an outdated design which suffers from heavy traffic and accessibility barriers. Therefore, according the new stair designed by Dissing & Wietling Architects, we proposed a stronger design for the space, which also act as a connection to the shopping center in the West, which prioritizes the pedestrians. 

Our solution is to include a new material palette based on natural stones and dark masticate asphalt, built on a strong visual identity which pays homage to the city’s historic use of stone.

Theme

Landscape

Year

2015

Location

Copenhagen Denmark

Area

Sydhavnen

Client

Municipality of Copenhagen

Status

Built

Architect

Dissing + Wietling

Landscape

Becht Aps

To location on map

© Becht Aps